Tof dat jij ook komt!

En vooral welkom bij onze huisregels. Wij zijn volgens de wet verplicht jou te informeren over de regels op het festivalterrein, dus dat doen we dan ook. Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met deze huisregels.

Pas op elkaar

Een geslaagd festival kunnen we alleen krijgen als iedereen goed met elkaar omgaat. Voel je vrij, dans, zing, lach, geniet, wees lui, applaudisseer, zucht van bewondering & wees lief voor de mensen om je heen. Houd rekening met de zon en alcohol. Smeer op tijd en eet zo nu en dan eens wat.

Het terrein is geen klimparadijs. Klim dus niet in de tenten of op de stellingen langs de podia. Niemand zit op enge valpartijen te wachten.

En wapens, nou dat lijkt ons heel duidelijk. Die zijn niet toegestaan op het festival. Indien wij een vermoeden hebben dat jij spullen bij je hebt, die je niet bij je mag dragen, kun je gefouilleerd worden.

Hou van park west!​

Met OORD willen we er ook voor zorgen dat Park West zo min mogelijk hinder ondervindt van het festival. We vragen jullie dan ook om mee te denken en te handelen; houd het park schoon, laat de bloempjes staan, klim niet in de bomen, maak geen vuurtjes en gooi je peuk in de daarvoor bestemde peukenemmers. We blijven ook graag bevriend met de dieren die wonen in de bermen. We hebben gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, zodat je niet in de berm hoeft te parkeren. Op het doden van diertjes in de berm staat een straf.

Drank en drugs

Ben je nog geen 18? Dan krijg je geen alcohol. Indien het barpersooneel twijfelt aan je leeftijd, mogen ze vragen naar je identiteitsbewijs.

Het meenemen van eigen drinken en eten is niet de bedoeling. Neem je wel je eigen bierkratje mee, dan nemen wij het in. En genieten wij er zelf van tijdens de vrijwilligers afterparty.

Alcohol drinken buiten het terrein mag helaas ook niet, tenzij je helemaal doorloopt tot over de Nederlandse grens. Daar mag het wel, en het is ook nog eens goed voor je conditie ;)

Dealen van hard- en softdrugs is verboden.
Handel in- en het gebruik van lachgas is verboden.

Vervoersmiddelen op het festivalterrein

We houden niet van fietsen en auto’s op het terrein. Deze weren we dan ook. Heb je toch geen zin om lopend over het terrein te gaan, dan kan je altijd een rondje doen op een van onze skippyballen of huur een scootmobiel.