Praktische informatie

Tijd en locatie
Cultureel buitenfestival wordt ieder jaar op een zaterdag in juli van 14.00 – 24.00 uur gehouden in Park West te Emmeloord. De ingang is aan de Zwin, in Emmeloord. 

Voor iedereen
OORD is voor iedereen. Dus of je nu 30, 80 of 5 jaar oud bent, je bent van harte welkom. Mede om deze reden is het festival ook gratis.

Als je het park betreedt tijdens het festival ga je akkoord met de huisregels. Benieuwd naar de huisregels… je vindt ze hier.

Bus-fiets-auto
Het liefst zien we jullie allemaal op de fiets komen! Je fiets mag je dan parkeren bij de entree aan het Zwin. In verband met de veiligheid willen wij namelijk geen fietsen op het festivalterrein. Als je met de auto komt, dan kan je deze parkeren bij de tennishal, Pilotenweg 8.

Gevonden of verloren?
Een zonnebril of iets anders gevonden? Gevonden voorwerpen mag je tijdens het festival afgeven bij de blauwe caravan “De Kip”, bij backstage.  Kom je er achter dat je wat bent verloren als je al thuis bent? Stuur dan even een mailtje naar info@oordfestival.nl  en vernoem in het onderwerp dat het om een verloren voorwerp gaat.

Betalen
Op OORD betaal je met de OORD-munt. Muntjes kan je kopen bij de daarvoor bestemde muntenhokjes. Bij de munthokjes kan je pinnen.